Biosynergy homepage

"We verkopen, plaatsen en onderhouden"

We verkopen, plaatsen en onderhouden biomassaverbrandingsinstallaties

Biosynergy bvba werd opgericht in 2009 in de nasleep van een herstructurering en managementbuy-out van een prominent Belgisch cleantech-bedrijf. De stichtende vennoten brachten de biomassaverbrandingsactiviteiten onder in een nieuwe vennootschap.

“We zijn niet alleen de stichtende vennoten en zaakvoerders, we zijn ook de ingenieurs die de bij onze klanten over de vloer komen om hun energienoden te bespreken en af te toetsen hoe we hen met onze technologie zo goed mogelijk kunnen helpen. Want ook al is het verminderen van de energiekost heel vaak een belangrijke drijfveer, geen twee projecten zijn dezelfde. Behalve oplossingen voor het verwarmen of koelen van ruimtes, kan biomassaverbranding immers ook de energie leveren voor productieprocessen en de productie van elektriciteit.

We zijn dus geen verkopers van producten maar bedenkers van energieoplossingen die perfect aansluiten bij de noden van kmo’s, industrie en overheden. Bovendien staan we ook zelf in voor de installatie, het projectmanagement en het onderhoud van de systemen die we plaatsen.”


Team

Koen Clepkens

Koen CLEPKENS

Stichtend vennoot en zaakvoerder

Goedlachse ingenieur met een hands-on-approach. Koen studeerde af als industrieel ingenieur (elektriciteit) en behaalde een diploma bedrijfskunde. Deed wereldwijd ervaring op als fieldengineer en projectmanager, in dienst van prominente spelers in diverse sectoren, met een nadruk op de cleantech-industrie.

koen.clepkens@biosynergy.be

Koen op Linkedin »

Contacteer Koen voor:


Jos De Veyt

Jos DE VEYT

Stichtend vennoot en zaakvoerder

Goedhartige ingenieur met een ‘can do’-mentaliteit. Jos studeerde af als industrieel ingenieur (bouwkunde). Deed nationaal en internationaal ervaring op als projectmanager in diverse sectoren, met een nadruk op de cleantech-industrie.

jos.deveyt@biosynergy.be

Jos op Linkedin »

Contacteer Jos voor:


Thibaut De Veyt

Thibaut DE VEYT

Vennoot

Voormalig advocaat met commerciële ingesteldheid. Thibaut studeerde af als jurist (specialisatie ondernemingsrecht) en behaalde een diploma bedrijfskunde. Deed ervaring op in vennootschaps, financieel en fiscaal recht, inclusief voor klanten in de hernieuwbare energie sector. Hij kwam aan boord bij Biosynergy in 2015 om de groei van de onderneming te begeleiden.

thibaut.deveyt@biosynergy.be

Thibaut op Linkedin »

Contacteer Thibaut voor:


Frederic Gevaert

Frederic GEVAERT

Field Service

Polyvalente onderhoudstechnicus fungerend als het Zwitsers zakmes van de firma. Frederic studeerde af als graduaat elektromechanica (klimatisatie) en behaalde een diploma industriële automatisatie.

Deed gedegen ervaring op als technisch verantwoordelijke, in dienst van prominente spelers in diverse sectoren, met een nadruk op de cleantech-industrie.

info@biosynergy.be

Contacteer Frederic voor: